Typ 10 | Typlessen zonder tijdsdruk | Logopedie Torhout
757
post-template-default,single,single-post,postid-757,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Typ 10 – typlessen zonder tijdsdruk

leren typen typ10 logopedie torhout typelessen

Typ 10 – typlessen zonder tijdsdruk

leren typen typ10 logopedie torhout

Met het nieuwe jaar komen ook de goede voornemens en één daarvan zijn onze typlessen…
Ben je 9 jaar of ouder? Neem dan deel aan onze typlessen zonder tijdsdruk.
Zou je graag blind leren typen op een speelse manier en zonder tijdsdruk?
Met Typ 10 krijg je typlessen om blind te leren typen.
Deze typlessen gaan over een traject van slechts 10 lessen.
Blind typen is een vaardigheid met veel voordelen zoals: snelheid, tijdwinst, betere concentratie op de inhoud, minder tijd nodig voor huiswerk, ontwikkeling van taalvaardigheid, minder fouten in dictees, een voordeel in een toekomstige job, betere lichaamshouding,…
Uiteindelijk is het de bedoeling om snel en precies te leren typen. Computers zijn niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij.
In combinatie met gebruik van een computer kunnen typlessen je kind een voorsprong geven bij alle (toekomstige) taken die hij/zij zal krijgen in zijn/haar school- of werkcarrière.
Een voorbereiding van een opstel, thesis of andere kan je natuurlijk het best met de vaardigheid van het blind typen uitvoeren.  De tijd dat we met 2 vingers ons toestel bedienden is reeds lang verleden tijd.
Daarnaast is ook gebleken dat leren blind type op een correcte manier RSI voorkomt. RSI komt vooral door de overbelasting van herhalende bewegingen. Blind typen zorgt ervoor dat je handen steeds voldoende afwisseling krijgen tijdens het typen. Je houding is hierbij ook van belang omdat we naar ons scherm kijken en niet naar onze vingers. We houden onze rug dus recht i.p.v. voorovergebogen onze letters te zoeken op ons toetsenbord.  Ergonomie is bij deze zittende activiteit van meestal langere duur dus van een enorm belang.
Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend info voor onze typlessen met Typ 10te torhout bij Logopediedetoren.